БЕСПЛАТАН КУРС ЗА ЧЛАНОВЕ ОГРАНКА ЗА АП ВОЈВОДИНУ

28. јун 2024.

Поштовани чланови Огранка за АП Војводину,
 
Извршни одбор Огранка за АП Војводину Стоматолошке коморе Србије организује за чланове уписане у Именик доктора стоматологије Огранка за АП Војводину бесплатан курс под називом „Кардиопулмонарна реанимација за докторе денталне медицине- основни ниво“, у понедељак  08.07.2024. године у просторијама Завода за хитну медицинску помоћ у Новом Саду, улица Булевар патријарха Павла 26A са почетком у 10 часова. Курс траје четири сата.
 
Здравствени савет Србије акредитоваo je наведени курс под бројем: В-1930/24-II  са 4 бода за учеснике. 
 
Број полазника курса је ограничен и првих 20 пријављених чланова СКС из Огранка за АП Војводину стичу право да учествују на курсу.
 
Приликом пријављивања молимо Вас да оставите име, презиме и број лиценце.
 
Пријаве можете слати од понедељка 01.07.2024. године, од 08:00 до уторка 02.07.2024 до 08:00 часова на мејл адресу  ogranak.ns@stomkoms.org.rs
 
Непотпуне пријаве се неће узимати у обзир.
 
О прихватању пријаве мејлом ће бити обавештени само кандидати који су ушли на списак полазника курса, а у случају одустајања прихвата се прва наредна пријава.
 
Напомена: Због ограниченог броја полазника, о новим датумима организовања истог курса бићете благовремено обавештени.
Извршни одбор Огранка за АП Војводину Стоматолошке коморе Србије ће и у наредном периоду огранизовати и друге видове континуиране едукације, бесплатно за своје чланове.
 
УНАПРЕДИТЕ СВОЈЕ ЗНАЊЕ!
                                                                                         
                                                              ВАША СТОМАТОЛОШКА КОМОРА СРБИЈЕ