Хуманитарна акција „За лепши осмех“

15. март 2018.

Поштовани чланови СКС,

Стомaтолошка комора Србије је подржала акцију „За лепши осмех“ у организацији хуманитарне организације „Српска солидарност храном“.

Циљ ове хуманитарне акције је прикупљање средстава за опремање две дечије стоматолошке ординације на Косову и Метохију и то у ОШ „Десанка Максимовић“ у Косовској Каменици  и ОШ „ Трајко Перић“ у Великом Ропотову где деца, као и остали суграђани уопште немају стоматолошку здравствену заштиту. Отварањем само једне стоматолошке ординације биће обезбеђено пет радних места. Школу „Десанка Максимовић“ похађа 300 деце од првог до осмог разреда, исте просторије дели 200 ученика гимназије и техничке школе, а школу „Трајко Перић“ похађа 400 ученика.

Наше чланство је позвано да се у акцији „пломба“ за децу Косова и Метохије укључи  пружањем помоћи новчано или у опреми и материјалу. 

Комора ће као друштвено одговорна институција определити средства која ће у ту сврху донирати на хуманитарној вечери која ће се у циљу спровођења акције организовати у организацији горе поменуте хуманитарне организације.

Све ближе информације можете добити контактирањем особe у хуманитарној организацији, контакт особа Бранко Антић 060/661-61-91 или путем е-маил srpska.solidarnost.hranom@gmail.com

Сајт организације www.srpskasolidarnosthranom.com 

Динарски жиро рачун Ерсте банке 340-11018306-90

Девизни рачун 340-10029812-88

Могуће је обезбедити  превоз за опрему и материјал који се донира од стране хуманитарне организације.

Колегијални поздрав

Стоматолошка комора Србије

 

Позивница

Преузмите документ (1167.71 KB)