Први конгрес лекара Косова и Метохије

28. август 2019.

Стоматолошка комора Србије обавештава све своје чланове о одржавању научног скупа под називом "Први конгрес лекара Косова и Метохије" у Косовској Митровици у организацији Медицинског факултета Универзитета у Приштини - Косовска Митровица који ће се одржати од 29. новембра до 1. децембра 2019. године у оквиру значајног јубилеја - 50 година од оснивања факултета.

Скуп је акредитован од стране Здравственог савета Србије као национални конгрес са међународним учешћем ((A-1/1814/19) што доноси 8 бодова учесницима и 13 бодова  предавачима. Преко 70 еминентних предавача из Србије и иностранства ће осим предавања, учествовати у раду округлих столова, панел дискусија и радионица. Учешће на скупу за 600 учесника је бесплатно и наишло је на велико интересовање здравствених радника из земље и региона. Конгрес представља највећи медицински научни скуп који се одржава на просторима Косова и Метохије у последњих 20 година и од огромног је значаја за размену најновијих знања из области медицинских наука, посебно  на овим просторима.

Позивамо Вас да учествујете у раду конгреса и да сви заједно достојно обележимо наш јубилеј.Надамо се да ће вам боравак на нашем Косову и Метохији  у данима Конгреса бити  пријатан и да ћете поред  размене научних искустава стећи и нова пријатељства.

Очекујемо да ћете благовремено пријавити Ваше радове за постер презентације и послати сажетке за књигу абстракта на основу упутства које вам шаљему у прилогу.

ТАКОЂЕ ВАС ПОЗИВАМО НА СВЕЧАНУ АКАДЕМИЈУ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА - 50 ГОДИНА ФАКУЛТЕТА КОЈА ЋЕ БИТИ ОДРЖАНА 29. НОВЕМБРА У 14 ЧАСОВА У СВЕЧАНОЈ САЛИ ДОМА КУЛТУРЕ У ЗВЕЧАНУ.

Молимо вас да за потребе регистрације попуните регистрациони формулар и доставите нам га на званични мејл конгреса. Да би регистрација  била валидна како би добили сертификат о учешћу са бодовима неопходно је да регистрацију потврдите на регистрационим пунктовима у данима конгреса.

Програм Конгреса

Преузмите документ (7833.59 KB)

Регистрациони формулар

Преузмите документ (13.22 KB)

Обавештење за курс за Конгрес

Преузмите документ (28.98 KB)

Обавештење за Балинт радионицу

Преузмите документ (378.29 KB)

Обавештење за Округли сто

Преузмите документ (58.87 KB)

Обавештење за постер презентацију

Преузмите документ (58 KB)