Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организује 21. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ (20.10 - 23.10. 2022. године, Београд, Србија)

28. јули 2022.

Поштоване колеге,

Здравствени савет Србије акредитоваo je 21. Конгрес Стоматолога Србије под aкредитационим бројем: В-1696/22- II  и пратећи скуп у оквиру Конгреса - међународни конгрес -”EODCv4.0“  под aкредитационим бројем: В-1697/22-II  са укупно 20 КМЕ бодова.

Надамо се да ће епидемиолошка ситуација бити повољна јер планирано је да се конгрес ове године одржи у комбинованом (hybrid) моделу- одређени број посетилаца ( ПРВИХ  700 КОЈИ СЕ ПРИЈАВЕ) моћи ће да присуствују Конгресу уживо у хотелу Мона Плаза у Београду, а остали учесници ће Конгрес моћи да прате преко онлајн платформе у форми вебинара.

И ове године очекује се присуство преко 2000 учесника из Србије и земаља региона, а на Конгресу ће учествовати и велики број позваних предавача и врхунских стручњака из Србије и иностранства.

Стоматолошка комора Србије ће, као и до сада, уз популарну цену котизације обезбедити висок стручни и научни ниво Конгреса.

Информације у вези са конгресом као и регистрацију, можете  извршити преко линка у наставку:

https://kongresstomatologasrbijesks.rs/

 

Ваша Стоматолошка комора Србије