Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организује 21. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ (20.10 - 23.10. 2022. године, Београд, Србија)

28. јули 2022.

Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да ће Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организовати:

 

21. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ (20.10 - 23.10. 2022. године, Београд, Србија)

 

Очекујемо да ће Здравствени савет Србије акредитовати програм 21. Конгреса стоматолога Србије и пратећег скупа, међународног конгреса – EODCv4.0  са укупно 20 КМЕ бодова.

Надамо се да ће епидемиолошка ситуација бити повољна, планирано је да се конгрес ове године одржи у комбинованом(hybrid) моделу- одређени број посетилаца ће моћи да присуствују Конгресу уживо у хотелу Мона Плаза у Београду, а остали учесници ће моћи да Конгрес прате преко онлајн платформе у форми вебинара.

И ове године очекује се присуство преко 2000 учесника из Србије и земаља региона, а на Конгресу ће учествовати и велики број позваних предавача и врхунских стручњака из Србије и иностранства.

Стоматолошка комора Србије ће, као и до сада, уз популарну цену котизације обезбедити висок стручни и научни ниво Конгреса.

 

Више информација у вези са конгресом добићете ускоро.

Регистрацију за конгрес можете извршити преко линка у наставку:

https://kongresstomatologasrbijesks.rs/

 

Ваша Стоматолошка комора Србије