Вебинар на тему “Нови модел фискализације”

13. април 2022.

Поштовани чланови,

Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Министарством финансија организује вебинар на тему “Нови модел фискализације” у петак, 15. априла 2022. године са почетком у 10 часова до 11 и 30 часова.

Са стране Министарства финансија и Пореске управе вебинару ће присуствовати представници стручног тима задуженог за имплементацију новог модела фискализације. Тада ћете имати прилику да поставите питања која се тичу новог модела фискализације, могућности избора фискалног уређаја, која су то техничка унапређења у новом моделу, питања рокова и других тема.

У наставку мејла вам достављамo линк за укључење на вебинар преко платформе Microsoft Teams.

 

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

 

Објашњење за прикључивањe састанку:

Уколико састанку приступате преко рачунара – лаптопа кораци су следећи: кликнете на Click here to join the meeting  па затим идете на CONTINUE ON THIS BROWSER пошто Вам се отвори прозор упишите Ваше име  и кликнете на JOIN NOW и тада ћете се укључити на састанак.

Уколико састанку приступите преко мобилног телефона кораци су следећи: кликнете на Click here to join the meeting  па затим морате  да преузмете апликацију кликом на PREUZIMANJE USLUGE TEAMS затим кликнете и инсалирате  преко апликације GOOGLE PLAY након завршеног инсталирања апликацију TEAMS пронађите на телефону па кликните на PRIDRUŽITE SE SASTANKU упишите Ваше име  и тада ћете се укључити на састанак.

Уколико имате проблем да се укључете на састанак позовите на телефон: 069/14-21-314

Ваша Стоматолошка комора Србије