ДРУГИ КОНГРЕС ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА У ПРИВАТНОМ СЕКТОРУ

7. фебруар 2020.

Обавештавамо Вас да Асоцијација приватних здравствених установа и приватних пракси Србије организује Други конгрес здравствених радника у приватном сектору који ће се одржати 27-28. фебруар 2020. године, у хотелу Crowne Plaza у Београду.

Конгрес је акредитован као национални конгрес са међународним учешћем под акредитационим бројем А-1-2438/19, за лекаре, стоматологе, биохемичаре, фармацеуте, медицинске сестре, здравствене техничаре, стоматолошке сестре, стоматолошке техничаре и учесници добијају бодова.

Обавештавамо све чланове СКС да се региструју до 19.02.2020.године по повлашћеној цени од 3.000 рсд (рана котизација) која важи за чланове Асоцијације, без обавезе учлањења, као и независно од тога да ли раде у приватној или државној установи.

Стоматолошка комора Србије је обезбедила својим члановима повлашћену цену и повољне услове регистрације која важи за чланове Асоцијације, на основу  потписаног Меморандума о сарадњи са Асоцијацијом приватних здравствених установа и приватних пракси Србије.

За Конгрес се можете пријавити и регистровати путем линка:

http://www.kongresprivatnika.rs/prijavni-formular/

Све додатне информације о конгресу можете да нађете и на сајту

http://www.kongresprivatnika.rs/

Програм конгреса по данаима

Преузмите документ (455.45 KB)