Бесплатан курс “Лечење изненадног застоја срца у стоматолошкој ординацији - кардиопулмонална реанимација код одраслих“ 04.11.- 05.11.2023. године (субота и недеља) за чланове огранка за западну и централну Србију

30. октобар 2023.

Поштовани чланови Огранка за западну и централну Србију,

Извршни одбор Огранка за западну и централну Србију СКС организује за чланове уписане у Именик доктора стоматологије Огранка за западну и централну Србију бесплатан курс “Лечење изненадног застоја срца у стоматолошкој ординацији - кардиопулмонална реанимација код одраслих“ 04.11.2023. године (субота) и 05.11.2023. године (недеља).

 

Курс ће се одржати у Крагујевцу, у просторијама седишта Огранка за западну и централну Србију, Булевар Краљице Марије 54Б/Л, локал 10, са почетком у 11 часова.

 

Здравствени савет Србије акредитоваo je наведени курс под бројем: В-1809/23-II  са 6 бодова за учеснике. 

Број полазника курса је ограничен и првих 20 пријављених чланова из Огранка за западну и централну Србију стичу право да учествују на курсу, о чему ће потврду добити на мејл адресу.

 

Приликом пријављивања молимо Вас да оставите име, презиме, број лиценце и жељени термин курса.

 

Пријаве за учествовање на курсу можете послати на мејл адресу: 

ogranak.kg@stomkoms.org.rs

Пријавe можете слати закључно са 31.10.2023. до 08 часова. Непотпуне пријаве и пријаве послате ван назначеног термина неће се разматрати.

 

Напомена: Због ограниченог броја полазника, о новим датумима организовања истог курса бићете благовремено обавештени.

Извршни одбор Огранка за западну и централну Србију СКС ће и у наредном периоду огранизовати и друге видове континуиране едукације, бесплатно за своје чланове. 

                                                                                                           Стоматолошка комора Србије