Огранaк за западну и централну Србију организује бесплатан курс - "Лечење изненадног застоја срца у стоматолошкој ординацији - кардиопулмонална реанимација код одраслих“ 24.02.2024. године

14. фебруар 2024.

Поштовани чланови Огранка за западну и централну Србију,

Извршни одбор Огранка за западну и централну Србију СКС организује за чланове уписане у Именик доктора стоматологије Огранка за западну и централну Србију бесплатан курс “Лечење изненадног застоја срца у стоматолошкој ординацији - кардиопулмонална реанимација код одраслих“ 24.02.2024. године (субота).

Курс ће се одржати у Крагујевцу, у просторијама седишта Огранка за западну и централну Србију, Булевар Краљице Марије 54Б/Л, локал 10, са почетком у 11 часова.

Здравствени савет Србије акредитоваo je наведени курс под бројем: В-1809/23-II  са 6 бодова за учеснике. 

Број полазника курса је ограничен и првих 20 пријављених чланова из Огранка за западну и централну Србију стичу право да учествују на курсу, о чему ће потврду добити на мејл адресу.

Предност за учешће на курсу имаће чланови, који нису до сада, од Коморе, бесплатно добили неки од програма континуиране едукације.

Приликом пријављивања молимо Вас да оставите име, презиме, број лиценце.

Пријаве за учествовање на курсу можете послати на мејл адресу: 

ogranak.kg@stomkoms.org.rs

Пријавe можете слати закључно са 19.02.2024. до 08 часова. Непотпуне пријаве и пријаве послате ван назначеног термина неће се разматрати.

 

Напомена: Због ограниченог броја полазника, о новим датумима организовања истог курса бићете благовремено обавештени.

Извршни одбор Огранка за западну и централну Србију СКС ће и у наредном периоду огранизовати и друге видове континуиране едукације, бесплатно за своје чланове. 

   

                                                                                                       Стоматолошка комора Србије